lunes, 3 de noviembre de 2008

(03 Nov 2008) Cartes al Director

"Li diuen Ji, Ji, risitas"

(Al passat mes de maig, vaig enviar una carta al director dels tres diaris locals de Lleida i que jo sàpiga, cap d’ells la va publicar; potser van pensar que “no era políticament correcta”. Podeu jutjar per vosaltres mateixos). La carta deia així:

Vaig assistir al Ple de L’Ajuntament de Lleida del mes d’abril. Van anunciar que es tractaria sobre una piscina coberta que es vol fer a Pardinyes; perquè ens entenguem; es tanca la piscina coberta de Cappont per falta de manteniment i que no es repara, però se’n fa una de nova a Pardinyes. Tinc entès, que en paraules del nostre alcalde, serà la piscina coberta de Pardinyes-Cappont; ja li podia afegir també Alcoletge i Vilanova de la Barca, posats a dir, ja no li ve d’un pam.

En resum, en comptes de reformar la existent, construïm-ne un altra de nova, que és molt més car, però això sí, trèiem la piscina coberta del barri de Cappont.

Un altra cosa que em va cridar l’atenció, es quan la regidora d’Economia, Sra. Mínguez, en la seva defensa de l’equip de govern i a la eterna cançó del: “Nosaltres ho fem tot legalment”... “Vostès només ens critiquen per enredar” li va afegir una nova estrofa: “L’equip de govern es molt conservador, molt rigorós i mol acurat”. Naturalment, que la riota va ser generalitzada, però simplement perquè a la senyora Mínguez se li va escapar una gran veritat: “L’equip de govern es molt conservador”; i està clar que ho es. Hi ha dues filosofies, una que se’n diu progressista que manté, millora i augmenta el patrimoni públic i un altra denominada conservadora, que pel contrari el que fa es vendre patrimoni públic o privatitzar-lo; per tant aquest equip de govern, està en el segon supòsit. En tot cas, dels dos altres qualificatius ja en parlarem més endavant.

Resulta estrany també, veure a la senyora Mínguez en el Ple, rient contínuament. Ara entenc allò que vaig sentir fa temps: “Li diuen Ji,Ji, risitas”. Jo també crec que el Ple de l’Ajuntament no és cap barret de rialles, sinó que els regidors i regidores tenen d’estar per la feina que es fa allí, i apart de que cobren molt per fer la seva feina, si ni ha que riuen amb assiduïtat (el duet Camps-Mínguez) vol dir que no presten cap atenció al que allí s’està dient, encara que per a mi, resulti ser a més, un signe clar de prepotència.

Continuant amb la tàctica de la regidora Mínguez, que és la de dir contínuament al Ple, que tot ho fan legalment, li vull preguntar: està segura de que tot ho fan legalment? No oblidi allò que sempre es diu, sobre l’esposa del Cèsar, que “a més de ser honrada o té d’aparentar”. I podríem parlar de moltes altres coses, però per exemple, l’article 18 de la Ley General de Subvenciones obliga a publicar totes les subvencions atorgades en Diari Oficial, i des de l’any 2004 l’Ajuntament de Lleida no les ha publicat, en canvi la Generalitat de Catalunya les publica cada any; potser per allí no riuen tant.

F. Castells

-------------------------------------------------------------------------------------Nota de la Redacció: Les Cartes al Director no podran contenir ni insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant. En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça:ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]