miércoles, 19 de noviembre de 2008

Des de la meva finestra

Sra. Consellera Marina Geli, qui paga la festa?







La pregunta té a veure amb uns convits celebrats per l’Institut Català de la Salut en l’any corrent.

Es diu que al mes de febrer, en una “Jornada per directius d’Equips d’Atenció Primària”, es van gastar 11.900 e en un “coffe break”, es a dir en un cafè-pausa de mig mati. Molt cafè sembla, oi que sí?

Es diu que al mes de març, la “VII Jornada de Treball Social”, va comportar una despesa de 5.800 e.

A l’abril la “Jornada de Administratius del ICS”, va costar 33.600 e. D’aquests, 22.500 e (3,7 milions de pessetes) es van destinar al “catéring”, esmorzar i dinar. Encara que es diu, que la despesa va estar pagada per “empreses benefactores”.
Continuem.

Arribem al mes de juny i resulta que en la celebració del 25 aniversari de l’Institut Català de la Salut, celebrat a l’Anell Olímpic de Montjuïc, es diu que va costar un total de 534.400 e (89 milions de pessetes), dels que 288.000 e (47 milions de pessetes) corresponen a un aperitiu.

En la sessió parlamentaria, el diputat de CiU, Francesc Sancho li va retreure a la Consellera de Salut i Seguretat Social, Marina Geli, el “gastar-se en una menjada casi 100 milions de les antigues pessetes”.
En el seu torn de resposta, la Consellera Geli va contestar tranquil·lament, que tots aquests actes s’havien pagat “amb el patrocini voluntari de diverses empreses”.
Sra. Geli, que tots sabem el que ens costa arribar a fi de mes i com està de cara la vida en el nostre país. Tots sabem que estem immersos, en una crisi de la que no saben ni vostès, quan en sortirem ni com, i vostè ens ve a dir que 19 empreses, la majoria del sector sanitari, van sufragar els 568.000 euros (94,6 milions de pessetes) de la festa, A CANVI DE RES?
¿De veritat espera vostè que ens creiem tal cosa?
¿Sra. Consellera, ens pot dir si aquest import el pagarem afegit o augmentat en factures properes?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]