martes, 28 de octubre de 2008

(28 Oct 2008) La Tira

Contribucions Especials poc clares per l'Eix Comercial


Fa pocs dies, va sortir al debat públic, la inquietud dels propietaris de l’Eix Comercial, perquè estan pagant amb Contribucions Especials, la meitat dels costos de remodelació dels carrers; uns 1,85 milions d’euros. Concretament es senten discriminats perquè a més dels carrers, diuen que també se’ls hi ha inclòs a la factura, les places de tot aquesta zona.

La regidora de Economia, Sra. Mínguez, declara que “la Paeria mai ha finançat amb Contribucions l’arranjament d’una plaça”.

¿I com s’explica doncs, que els propietaris de l’Eix Comercial, diuen que se’ls hi està cobrant les places, Paeria, Sant Francesc, Sant Joan, voltants del Institut d’Estudis Ilerdencs i Diputació?

En que quedem Sra. regidora, si pel que es veu, la Paeria ha finançat places amb Contribucions Especials, com és que ens diu ara tot al contrari?
¿Ens vol enganyar... o potser ens vol dir, que qui ens vol enganyar, són els propietaris de l’Eix quan diuen haver-les pagat?

Des d’aquí, li volem recordar a la Sra. Mínguez, que li pot ser perjudicial, fer exhibició de prepotència davant els propietaris de l’Eix; a la fi i al cap, som els ciutadans qui li paguem el seu sou, que no és pas petit. I en aquest sentit, qualsevol regidor de l’equip de govern de l’Ajuntament (ella també), té l’obligació mínima, de escoltar i creure a qui li paga el sou. Fer al contrari, seria allò del “govern del poble però sense el poble”.

Per atansar posicions i aclarir les coses li volem preguntar: ¿Sra. Mínguez, els hi pot demostrar documentalment als propietaris de l’Eix, que les places que creuen haver pagat no estaven pressupostades?
Pensi, que si tot això es un malentès i vostè els ho demostra, acabarà el sentiment d’injustícia que ara tenen contra vostès i problema solucionat.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]