domingo, 26 de octubre de 2008

(26 Oct 2008) Cartes al Director

CAL MANTENIR LA PARAULA DONADA

Sóc una seguidora habitual del programa de Lleida TV, “CAFEÏNA”. El passat dia 22 d’octubre de 2008, en el mencionat programa hi va sortir la presidenta del Gremi provincial de Perruqueria de Lleida, explicant la preparació dels actes del 50è. aniversari del gremi que representava.

Vaig quedar molt sorpresa, en observar com aquesta senyora s’emocionava, en veure les imatges d’una gala de perruqueria anterior; es sentia molt orgullosa de l’organització dels actes programats, de la gent que va col·laborar amb…. com no podia ser de cap altra manera.

Doncs bé, pel que tinc entès, aquesta senyora presidenta del gremi, tenia de participar en una desfilada de perruqueria que s’havia organitzat al barri de Cappont en la que es va comprometre a col·laborar, i aquesta senyora que tant presumeix de tenir grans col·laboradors per organitzar els actes del gremi que representa, pocs dies abans de l’acte programat, va deixar “penjats” als organitzadors que confiaven en la seva paraula.

Escolti senyora presidenta, vostè ja deu saber molt bé i en funció del seu càrrec, dels mals de cap i les angunies que es passen quan s’organitza algun acte d’aquesta mena i crec que una presidenta d’un gremi com el que vostè presideix, mai hauria de deixar “penjats” a un grup de gent que confiava en vostè.

I jo li pregunto, li agradaria a vostè que en els actes que el gremi organitza, algun dels seus col·laboradors la deixés “penjada” pocs dies abans de l’inici dels actes programats? Vostè al programa reia molt, però en realitat a molta gent del barri els fa pena.
Salutacions a tothom.

Antonieta

-------------------------------------------------------------------------------------Nota de la Redacció: Les Cartes al Director no podran contenir ni insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sinó la del signant. En cap cas es mantindrà correspondència amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça:ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]