viernes, 24 de octubre de 2008

(24 Oct 2009) La Tira

Polèmiques Contribucions Especials a l'Eix



















Fa uns anys, l’Ajuntament de Lleida va decidir renovar tot el paviment del anomenat “Eix Comercial”, format pels carrers, Sant Antoni, Major, Sant Joan, Carme i Magdalena.

A banda de que hi ha propietaris que expliquen que aquesta ja és la quarta remodelació que han vist d’aquesta zona, es queixen de les elevades contribucions especials que els hi cobra l’Ajuntament de Lleida, però es que tampoc diuen tenir la seguretat de que realment l’obra costi el que diuen les notificacions.

Ara que tenen de fer el segon pagament de les contribucions especials, 925.000 e (potser són espacials), critiquen l’acabament de les obres, ja que en trams encara hi ha rajoles trencades i no reparades.

Un nombrós grup de propietaris, s’han organitzat qüestionant tenir de pagar el segon rebut de unes contribucions especials per un obra que consideren molt cara i mal feta, tant es així que es plantegen posar una demanda judicial contra l’Ajuntament per una situació que creuen injusta.

També recriminen a l’alcalde de Lleida, que al seu dia es reunís amb uns quants comerciants per tractar sobre les obres de remodelació i en canvi no es va voler reunir amb els propietaris. Alguns propietaris diuen que l’alcalde Ros no va voler parlar amb ells, pensen que tant l’alcalde com la regidora d’Urbanisme, Sra. Camps, en situacions delicades, no són persones dialogants i que tenen la impressió, de que portar el cas al Síndic de Gregues és perdre el temps.

Resulta que ara s’han assabentat, de que en l’actual remodelació de la plaça Ricard Vinyes, no es passarà rebut de contribucions especials als veïns de la zona, en canvi al Eix van tenir de pagar les places, cruïlla Magdalena-Carmen (Diputació), Sant Joan, Paeria, Sant Francesc, Villa de Foix i voltants del Institut Estudis Ilerdencs, per tant es senten discriminats, al no trobar justificació a aquesta desigualtat.

Fa dos dies, els propietaris afectats reunits en convocatòria extraordinària per exposar les seves inquietuds, van decidir fer pinya amb veïns i comerciants de la zona.

Davant de tot aquest enrenou, esperem que l’alcalde Ros els demostri que és dialogant i accepti reunir-se amb els afectats per tal de solucionar el contenciós, demostrant-los que els números s’adeqüen a l’obra, donant garanties de que l’obra s’acabarà correctament i que es rebaixarà el preu de les contribucions especials, al no incloure les zones de places.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]