jueves, 23 de octubre de 2008

(23 Oct 2008) Cartes al Director

Carta de rèplica al Jaume de Cappont

Faig referència a una carta apareguda criticant a la Junta de veïns de Cappont i al seu president, on un tal Jaume que no gosa a signar amb el seu cognom; per alguna raó deu de ser.

Més els valdria que intentés fer coses pels veïns del barri, que intentés sumar en comptes de restar.

L’únic Jaume que coneixem que sempre s’ha dedicat a sembrar la discòrdia al barri, entre Veïns i comerciants (prou que ho saben la majoria de comerciants) i que inclús va promoure l’any passat, un escrit repartit entre els comerciants contra els Veïns del barri, per intentar de fer-nos “boicot” a la Festa Major, es tracta d’una persona que ni tant sols viu, ni ell és comerciant del barri de Cappont, i demostra que s’estima molt poc el barri. Però es que a més i pel que diu, no sap massa aritmètica; si com ell diu, al barri hi ha 1.000 pisos, i desprès afegeix que som 15.000 habitants, està clar que vol dir, que a cada pis hi viuen una mitjana de 15 persones. Bé, sabem que hi ha al barri algun pis pastera, però el que no sabíem es que tots ho fossin.

Miri Jaume, no ens demostri tant la seva hipocresia, que ja sabem que vostè es un satèl·lit espia de la Paeria al nostre barri, i que sembla defensar més els interessos de l’Ajuntament que no pas els dels veïns del barri. Cuidi’s del seu barri que sabem que és de l’Escorxador i critiqui’ls tot el que vulgui. Els socis i veïns del nostre barri ja criticaran a la Junta de veïns.

Ramon Salla
Veí de Cappont


------------------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director no podran contenir ni insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sino la del signant. En cap cas es mantindra correspondencia amb els autors. Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça:ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]