miércoles, 22 de octubre de 2008

(22 Oct 2008) Des de la meva finestra

Un Tripartit dividit

Avui s’han votat els Pressupostos Generals de l’Estat al Congrés i com era d’esperar, CIU, ERC i ICV han votat en contra, mentre que els diputats del PSC, han optat per recolzar-los encara que siguin perjudicials per a Catalunya, tot i fent-se els ofesos perquè diuen “que ni entenen ni comparteixen aquesta decisió dels tres altres partits”.
CIU, ERC i ICV s’han negat a donar suport als pressupostos d’en Zapatero, perquè consideren que incompleixen l’apartat de l’estatut sobre el finançament de Catalunya. Més encara, tenint en compte que el conseller d’Economia, A. Castells, pronostica que a finals d’any Catalunya podria entrar en recessió.

Aquí el president Montilla, ha passat del “José Luis te queremos mucho, pero queremos más a Cataluña”, al previsible “José Luis te queremos mucho”. Ha fet el mateix que en Zapatero; recordem les paraules adreçades a Maragall en campanya electoral: “Pascual, porqué lo comparto, apoyaré el estatut que salga del Parlament", per acabar amb el previsible “apoyaré lo que yo propondré"

No cal que Montilla faci ja més comèdia, que ja hem vist que diu blanc i desprès fa negre, que diu estar al servei dels catalans i en les votacions dels Pressupostos Generals del Estat, el PSC del Sr. Montilla, ha estat al servei d’en Zapatero, però no al servei de Catalunya. Queda clar, que a Montilla l’importa un pito el finançament de Catalunya i la recessió que pugem patir; Montilla només esta a les ordres de Zapatero.

Sembla que si el Tripartit a Catalunya tingues una mica de sentit de la vergonya que tothom demana, ara tindria de dir allò de “fins aquí hem arribat”, el que passa, es que no crec que valorin ni la honestedat, ni la ètica ni molt menys, els compromisos que van prendre amb els votants. Crec que només valoren les cadires ben pagades.
En tot cas, resulta penós, veure com ens enganyen als votants i encara els continuem votant; repeteixo, penós.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]