jueves, 9 de octubre de 2008

(09 Oct 2008) Veus de Palauet

Sra. Rivadulla, molt samaritana?



















Al 26 de setembre vaig assistir al Ple de l’Ajuntament, on la regidora Rivadulla va dir una cosa amb la que estic especialment en desacord i que no havia sentit mai, en els 50 anys que porto a Catalunya.

Miri Sra. Rivadulla, vostè diu que quan famílies de altres indrets d’Espanya vam venir a treballar i viure a Catalunya, érem emigrants i ens compara amb els emigrants que actualment arriben aquí.
Concretament la meva família, va sortir d’Extremadura i vam anar a viure a la Cerdanya. Per suposat que se’ns va tractar be, i se’ns va donar la oportunitat d’adaptar-nos a la cultura catalana, cosa que vam fer. Ens vam tenir d’adaptar al clima que era una mica més fred i a parlar el català.
Però nosaltres ja estàvem integrats, perquè érem espanyols que anaven d’una província a un altra, perquè, no sé si sap, que en l’any 1955 no existien ni les Autonomies.

Crec que tots sabem quina es la realitat, dels actuals emigrants vinguts d’altres països i que tenim aquí, però moltes vegades callem, per por a no ser tatxats de racistes i xenòfobs. Vostè tindria d’anar pels barris i preguntar quina es la realitat i com veu la gent aquest fenomen; quin és el nivell d’integració d’aquestes famílies emigrants que ara arriben al nostre país. Em temo, que d’integració en trobarà ben poca, perquè sembla que no es volen integrar.

Ja entenc que vostè defensi als emigrants musulmans, perquè tinc entès que va estar emparentada amb un d’ells. El que no entenc, és com havent terrenys de sobres al costat d’on vostè viu, no demana la Mesquita allí, si vostè es tant samaritana com vol fer veure?

Sàpiga, que la gent no està en contra els emigrants, sinó que demana, que tots tinguem els mateixos drets i obligacions. El que critiquen, es que hi hagin a càrrec dels nostres impostos, privilegis disfressats de solidaritat.

M.C. Guerrero

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]