miércoles, 24 de septiembre de 2008

(23 sep 2008) Cartes al Director

Molèsties de les Festes de Tardor

S’atansen les Festes de Tardor de Lleida, i segons diuen els diaris locals, les revetlles no es poden fer a la Rambla de Ferran, perquè molestarien al veïns de la zona i que per tant, les revetlles es faran als Camps Elisis, on diu que no molesten a ningú.
El cas és, que nosaltres visquem al costat dels Camps Elisis i tenim de dir, que sí ens molesta el soroll que generen les revetlles i festes nocturnes que es fan al parc.
Aquestes molèsties ja fa anys que les vam portar al Síndic de Greuges, qui va dictaminar que era un problema que es tenia de solucionar. Tenim també, un escrit signat per un responsable (regidor) de l’Ajuntament de Lleida, on es diu que reconeixen el problema i que la Paeria farà tot els possibles per que no tornem a ser molestats en el nostre descans nocturn al que hi tenim dret.
Malgrat tot, tornem a tenir soroll nocturn que ens impedeix descansar, ho hem publicat a la premsa i l’Ajuntament no hi posa solució. Només ens queda pensar en dues possibilitats, o és que l’Ajuntament no llegeix la premsa, o és que no l’importen els problemes dels veïns.

Plataforma d’Afectats pel soroll dels Camps Elisis

-----------------------------------------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director no podran contenir ni insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sino la del signant.Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça:
ilergeta386@gmail.com





<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]