jueves, 10 de julio de 2008

Presentació

















Benvinguts a la pagina de


Noticies de Lleida

¿Que pretenem?

El Blogg de Noticies de Lleida, pretén difondre noticies tant d’àmbit local, nacional i fins i tot algunes internacionals.

Som un grup de gent de Lleida que creiem en la llibertat d'informació, en la llibertat d'expressió i en tot cas sabem que la major part de premsa cobra subvencions (esta publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya).

Nosaltres creiem que la premsa, per poder ser lliure, no té de estar subvencionada. Creiem, que si es cobra una subvenció important cada any, existeix la sospita de que d'alguna manera es deu un favor. Pensem doncs, que per poder tenir llibertat, es condició, no estar subvencionat.


Així doncs, anirem sortint amb regularitat setmanal amb les noticies que considerem importants pels ciutadans.

Nosaltres pensem, que quedi clar, que la classe política està al servei dels ciutadans i no es al inrevés, ja que la classe política cobra els seus sous dels ciutadans.
Pensem que precisament per estar al servei dels ciutadans, el polítics governants deuen un respecte als ciutadans, que no poden ser tractats des del despotisme del “aquí mano jo”.

Pensem que els polítics tenen de complir els seus compromisos electorals si governen i si no es així els tenen de defensar per pura coherència, ja que del contrari resulta ser una farsa.

Pensem que els que governen deuen als ciutadans total transparència de la seva gestió.

Pensem que els que governen tenen i a més estan obligats a complir la llei com tots els demés ciutadans, i que no tenen "paten de corso" per fer el que els vingui en gana en tot moment.

Pensem que els que ens governen tenen el deure de treballar per solucionar els problemes ciutadans i no pas per solucionar-se els seus problemes particulars de butxaca.

Contacta amb nosaltres: ilergeta386@gmail.com


Etiquetas: pre

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]