martes, 15 de julio de 2008

2008 (jul) Cartes al Director

¿Els Camps Elisis són un water?

Fa uns dies que llegeixo aquest diari, el que no he vist, és si és poden enviar cartes al director. Com no ho posa en lloc, l’envio i si els hi és possible me la publiquen.

Volia dir, que és realment vergonyós, que l’Ajuntament de Lleida envií als musulmans a resar als Camps Elisis.
Considero una vergonya, que un alcalde que es diu socialista i d’esquerres, envií a un col·lectiu, sigui el que sigui, a resar a un espai sense parets, que només està cobert per un plàstic blau. Com es pot arribar a aquesta baixesa mental per fer tal cosa i a més publicar-ho a la premsa?
Crec que l’alcalde és persona de molta missa, però no va a resar a un cobert.

El diumenge dia tretze vaig veure que molta gent musulmana anava cap als Camps Elisis. Jo vaig anar a veure que passava i en arribar al carrer lateral vaig torbar a un veí musulmà que conec. Em va dir que feien una concentració de gent musulmana de la província per resar, que serien unes mil persones i que duraria unes cinc hores. Van acabar a les sis i mitja de la tarda.
Jo vaig entrar als Camps Elisis i en arribar a la zona vaig veure com pel voltant del pavelló, uns setanta o vuitanta musulmans estaven abaixats per entre les plantes, fen les seves necessitats.

Desprès de la milionada que ens va costar arreglar els Camps Elisis i ara resulta que per la manca de previsió d’un alcalde llumeneres, els jardins del voltant del pavelló s’han vist convertits en un water dominical.

Estic indignat en veure la situació i en veure que aquest alcalde ha anomenat a no se quants assessors, que els paguem molt bé, però que no l’assessoren en res de bo. Si us plau, senyors assessors, assessorin amb seny a aquest alcalde que els ha contractat, li convé molt assessorament, pobret.

Joan García

-----------------------------------------------------------------------------------
Nota de la Redacció: Les Cartes al Director no podran contenir ni insults, ni ser ofensives, en tot cas, no seran la nostra opinió sino la del signant.
Les Cartes al Director es poden enviar a la nostra adreça:
ilergeta386@gmail.com

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]