lunes, 4 de mayo de 2015

La Tira


Els “regalets” electorals del Ros 

A punt de començar el mes electoral de maig, l’alcalde Ros, va acabar de complir el seu pla de “regalets” electorals: primer va regalar targetes de bus als jubilats, desprès ha regalat als que no tenien multes de trànsit un temps per aparcar al parquímetre de franc i ara acaba de fer els seu tercer regal electoral, aquest cop és una polsera de teleasistencia amb codi QR, es a dir, si algun jubilat  que la porta s’extravia per exemple, amb el codi es podrà saber qui és i on viu.
És sens dubte una bona iniciativa, ja que els jubilats que optin per sol·licitar-la, podran deixar de portar sempre el paper a la butxaca, amb les seves dades.
Les altres dues iniciatives també estan bé. El que passa és totes tres tenen un però. I el qüestionament no és un altre, que estem a pocs dies de començar la campanya electoral de les municipals, i està ben clar que aquestes tres “idees” del nostre alcalde tenen un cost econòmic, que es pagarà amb els diners de tots.
Es a dir, es una propaganda electoral (feta just abans de la campanya electoral) només per a ell, però que acabem pagant entre tots. No direm que de moment sigui una il·legalitat, però si entenem que és una obscenitat.

Al ser una propaganda electoral, volem dir, feta pràcticament en temps electoral i que no poden fer tots els altres partits que es presenten a les eleccions, ve a ser al nostre entendre, com un abús comés pel nostre alcalde.
El fet de que es puguin fer aquestes coses, en forma de campanya electoral encoberta, posa de relleu el desastrosa que és la llei electoral que tenim, quan propicia entre altres coses, una gran desigualtat amb respecte als altres partits que participen en un procés electoral. 
Suposadament, un abús més, al marge dels presumptament comesos i que ja han estat denunciats.

Ens preguntem si tal i com estan les coses, Ros s’atrevirà a fer dinars (com els ja denunciats), convidant a veïns de Lleida per demanar el vot a la tribu de estomacs agraïts.

Caldria, que si es fa una modificació en la llei electoral, es tingués en compte aquesta qüestió, doncs es podria legislar perfectament, la precaució de que, durant els vuit mesos anteriors a les eleccions (per exemple) no es pogués fer cap aprovació d’aquest tipus, a la fi i al cap, aquestes iniciatives es podien haver implementat molt abans.

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]