lunes, 9 de marzo de 2015

La Tira


Una altra pregunta per l’alcalde Ros

Sr. Alcalde, si ens ho permet, des d’aquí volem fer-li una altra pregunta:

L’Ajuntament de Lleida, porta 35 anys governat pel seu partit i vostè ens està posant parquímetre a tot Lleida, es a dir, aparcament de pagament, quan els carrers de la ciutat són nostres, en haver-los pagat entre tots, però vos esteu entestat en aquest abús:
fer-nos pagar per aparcar en uns carrers que són nostres. Què en trèieu alguna cosa d’aquest abús?

Resulta que ara, repartiu de forma astuta, unes hores d’aparcament gratuït, entre els Veïns de Lleida que no tenen cap multa de trànsit recent. També repartiu targes de bus gratuïtes entre els jubilats.
Unes decisions de pura propaganda electoral, la prova és que ho feu ara, en any electoral i quan les enquestes us donen uns resultats dolents.

Ens hem assabentat que tant els parquímetres o aparcament de pagament pels carrers, que hi ha a la ciutat, com el Dipòsit de Vehicles que retira la grua, són concessions que fa l’Ajuntament a l’empresa EYSA, sotmesa (que sapiguem) a les mateixes lleis i normatives que els Veïns de Lleida.

Entenem que aquesta empresa (com totes les demés establertes a la ciutat), ha de pagar cada any l’Impost de Activitats Econòmiques (IAE).
Per tant només hi caben dues possibilitats: que efectivament aquesta empresa, estigui pagant aquest impost directe, que marca l’article 78 del Real Decreto 2/2004, o que pel contrari, a aquesta empresa no se li cobri l’obligatori impost, la qual cosa aniria en contra dels Veïns de Lleida, ja que suposaria que tindríem de pagar nosaltres, el que aquesta empresa s’estalvia, o deixa de pagar cada any.
Si aquesta empresa no pagués l’IAE, apart de la il·legalitat i la injustícia que suposaria pels Veïns de Lleida, quedaria demostrat com vostè li permet fer allò, que deien els seus amics de ERC al sortir de l’autopista: “No vull pagar”. En aquest cas, podria ser considerat un cas de prevaricació?

Vos parleu molt bé davant el micròfon, tot i fent grans lloances de la vostra acció de govern al cap davant de l’Ajuntament de Lleida, però parlar bé, no és el mateix que dir sempre la veritat. Ni parlar bé significa necessariament, governar justament.

Us heu adonat, que resulta bastant sospitós això que feu, de no contestar les preguntes o qüestions, que us adrecen per escrit els Veïns de Lleida?

Ens contestareu aquesta vegada i ens demostrareu documentalment, que aquesta empresa, EYSA, ha pagat durant els anys de concessió, l’obligatori impost del IAE, com totes les demés empreses instal·lades a Lleida? Perquè si no hagués pagat, quants diners pujaria la suma de tot plegat?  I en aquest cas, a canvi de què, se li hauria permès, estalviar-se de pagar cada any aquest impost?

Sr. alcalde, si no ens contesteu, acabareu donant a entendre, com en altres ocasions, que parleu molt bé, però que governeu l’Ajuntament injustament i fins i tot, sospitosament.
Es clar que en aquest cas, haurem de pensar que hi ha moltes possibilitats de que EYSA, no hagi pagat l’IAE.

Els Veïns de Lleida s’estan donant compte de com sou vos realment i ara amb el lleig assumpte del cessament de la primera tinent d’alcalde, encara han aparegut més sospites a l’escenari municipal (i altres que en poden anar sortint), confrontades amb els pobres arguments que esteu donant per defensar-vos. Ja sabeu que comencem a ser molts els qui tenim la nostra pròpia sospita: la ex regidora no volia tenir res a veure en la comissió de suposades irregularitats.  

La vostra forma de governar afavorint sobretot al sector empresarial, en detriment dels Veïns de Lleida i les suposades irregularitats, són el motiu de les desastroses enquestes electorals.

Podria ser que desprès de les eleccions, si sumeu, poguéssiu pactar amb CiU com vareu anunciar, però queda per veure, si podreu suportar les condiciones del pacte.

Per acabar i que quedi ben clar, us volem repetir la pregunta:
  
Sr. Àngel Ros, alcalde de Lleida, ens podeu dir, si l’empresa EYSA, ha estat pagant l’obligat impost de l’IAE pels parquímetres, en tots els anys de concessió?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]