martes, 4 de febrero de 2014

Des de la meva finestra



Admesa querella contra l’alcalde de Blanes


En principi, el Jutjat de Blanes va admetre a tràmit una querella contra l’alcalde de Blanes, el socialista Josep Marigó i l’interventor municipal, per presumptes, tràfic d’influències i anar contra l’ordenació del territori. El motiu principal, sembla que seria haver condonat l’IBI en diversos immobles, així com altres taxes.

Els fets investigats estan compresos entre els anys 2003 i 2007. Segons la denuncia, per ordre de l’alcalde es van deixar de cobrar alguns rebuts d’IBI en el municipi. Aquí serà possible comprovar si es van cobrar o no, però el que potser no serà tant fàcil, es provar que l’alcalde ho va ordenar.

De moment el fiscal s’oposa a la acusació però la jutgessa hi veu indicis de delicte.

Els qui han interposat la denuncia, han estat el president de Club de Hockey i el Partido Democrático de Blanes (PDB), els quals manifesten que tant l’alcalde com l’interventor municipal, van atorgar llicencies de forma il·lícita per construir dos edificis i en contra del pla urbanístic.

Pel que fa al delicte contra l’ordenació del territori, qui sap si no hi hauria també motivacions, perquè un jutjat esbrinés que va passar a Lleida, amb la Plaça de Balafia on està ara una instal·lació de basket, o amb els terrenys (ara cedits a un gimnàs) del Camp Esports, o amb el pati de la UDL “permutat” a un empresari, o amb els Camps Elisis (una zona verda escapçada i travessada per un vial), o amb la Plaça de Blas Infante, un espai qualificat com zona verda pel pla urbanístic i en canvi, és un espai que ha estat construït per a instal·lar un pàrquing, que explota una empresa privada. Encara que desprès i per intentar dissimular, s’hagi posat terra a sobre el sostre del pàrquing per plantat allí gespa. 


Per cert, senyor alcalde de Lleida, he sentit a dir que últimament esteu molt nerviós i aneu a fer conferencies a Madrid, però jo us vull fer una pregunta: ja paga IBI aquest pàrquing?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]