lunes, 4 de enero de 2010

la Tira

A que no teniu pebrots de
fer-ho?



Vam llegir sobtats la carta defensiva i enrabiada (tal i com és el seu tarannà, quan li fan alguna observació o critica) de l’Alcalde de Lleida en la premsa local, on diu: “La meva obligació com a Alcalde, es donar resposta a tots els ciutadans i ciutadanes que formulen preguntes o critiques adreçades personalment a mi”.

A veure Alcalde, fins aquí anem bé. Vos teniu efectivament, l’obligació legal de contestar totes les preguntes que us formulin per escrit (està clar) els Veïns de Lleida. El que passa és que hi ha un petit però....que vos rebeu molts escrits amb preguntes i propostes que mai contesteu. Perquè...quants centenars en teniu, d’escrits arraconats sense contestar, quan no “arxivats a la paperera”?

Senyor Alcalde, quan algú diu blanc i fa negre....com es diu això? Voleu dir que aquesta manera de fer, és d’esquerres, progressista, democràtica, cohesionadora, sostenible y solidaria?

Entre moltes altres coses, quan contestareu per exemple, les preguntes que se us van adreçar sobre la Llotja, sobre el solar del Camp d’Esports, sobre els Camps Elisis, sobre el Pla de l’Estació, sobre el solar de Balafia (ciutat esportiva), sobre la plaça Blas Infante, sobre les dues parcel·les requalificades de la UDL, sobre si vostè fa o no, la obligada per llei, declaració de bens municipal i sobre moltíssimes coses mes...quant? Si ja porteu anys sense contestar, és que potser ara, imbuït per l’esperit nadalenc us veureu impulsat a contestar-les totes? A que no teniu pebrots de fer-ho?

Us voldríem fer una mica de memòria; a l’any 2005 anàveu dient, que només serieu Alcalde durant vuit anys, ja que segons dèieu: “va ser una cosa molt encertada que va fer bé l’Aznar, estar en el càrrec només vuit anys”. En canvi ara dieu que hi voleu estar dotze anys?

Per cert, ens han dit que vos sou persona de missa i confessionari diari? És cert això? El comentari que ens han fet, dona que pensar i diu: “Sembla, que només algú que comet molts pecats, té la necessitat de confessar-se cada dia".

Que tenim de pensar. Se us pot creure a vós?

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]