martes, 5 de enero de 2010

Celebracions Veïnals

Visita del Gran Camarlenc de Lleida, a la Associació de Veïns de Cappont




El Gran Camarlenc de Lleida, va visitar el passat diumenge als nens i nenes que l’estaven esperant en el Casal de Cappont, per lliurar-li les seves cartes adreçades a Ses Majestats els Reis d’Orient.

Els nens i nenes assistents, van participar en un taller de dibuix i desprès en una cantada de cançons infantils, on fins i tot alguns dels acompanyants s’hi van afegir.

El Gran Camarlenc quan va arribar, va exposar com eren de grans alguns problemes que tenien en aquest moment SSMM, ja que alguns camells havien agafat la grip A. Desprès de les seves explicacions, els nens i nenes presents a la sala, van pujar ordenadament al escenari per lliurar les seves cartes al Gran Camarlenc, qui els va obsequiar amb caramels.

Desprès es va procedir a sortejar entre els nens i nenes assistents, uns regals obsequi del Camarlenc i del Patge del Barri de Cappont.

Degut a que va estar una acte molt bonic i amb gran èxit de participació, els organitzadors, l’Associació de Veïns de Cappont, ja van anunciar que repetirien l’esdeveniment l’any proper.


(Us deixem un enllaç per si voleu veure l’esdeveniment amb detall)Visita del Camarlenc a AVV- Cappont

Etiquetas:






<< Inicio

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Suscribirse a Entradas [Atom]